aur
fbvinedrib

RAISE Youth
aur

GRUNDVIG / ERASMUS +

access
ACCESS
 (2011 – 2013) GRU-11-P-LP-302-B-IT – Manual despre reintegrarea socială a copiilor refugiaţi şi a minorilor neacompaniaţi cu scopul dezvoltării competenţei asistenţilor sociali
Acest proiect îşi propune să ofere un manual despre integrarea socială a copiilor refugiaţi şi să faciliteze accesul acestora la sistemele educaţionale. Manualul poate fi folosit pentru sesiuni de training cu membrii specialişti din diferite organizaţii non-guvernamentale care lucrează cu refugiaţi.

Despre noi


"AUR" - A.N.S.R.U. - Asociatia Nationala a Specialistilor în Resurse Umane este o organizatie profesionala non-profit, non-guvernamentală, cu personalitate juridică, creată în scopul promovării conceptului de resurse umane în România. În viziunea noastră, activitatea de resurse umane presupune: satisfacerea nevoilor tuturor categoriilor profesionale, informare şi educare în spiritul drepturilor recunoscute pe plan naţional şi internaţional, promovarea unui dialog real între toţi actorii sociali
Ultimele stiri


plus
AUR lanseaza proiectul RAISE Youth “Acțiuni în mediul rural pentru un antreprenoriat inovativ și sustenabil pentru tineri”
RAISE Youth este un proiect finanțat prin Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene pentru creșterea gradului de ocupare al tinerilor.

Contact

Adresa
Blvd. Nicolae Balcescu, nr. 17-19, etaj 1, Camera 115, sector 1, Bucuresti

Telefon/Fax
021 313 38 83

Mobil
0722 77 84 84, 0723 32 60 84

E-mail
org.aur@gmail.com
 
Copyright © 2014
Acest site contine cookie-uri | Termeni si conditii